Újabb részletes Sony infók

És már be is futott egy újabb adag infó:

Az új Alphák (A230, A330, A380) jelentős ergonómiai ráncfelvarráson estek át. Amellett, hogy a váz méretét csökkentették és némileg erősítették a márka stílusjegyeit egy teljesen átdolgozott menürendszert is belepréseltek a készülékekbe. Grafikus segítségként egy egész kis “kézikönyv” lett beleépítve. Szót érdemel még az alábbi megjegyzés is, miszerint HDMI csatlakozással lesznek felszerelve, növelve a Sony BRAVIA TV-kkel való kompatibilitást.

Íme az új menürendszer

Íme az új Sony DSLR menürendszer

A részletes termékleírás is kikerült az orosz oldalra, tessék mazsolázgatni sok “új” dologról már nem hullhat le lepel 🙂 Ahogy korábban meg volt említve, nincs szó videófelvételről és az érzékelők mérete sem nőtt.

Kattints a képre nagyobb mérethez!

Kattints a képre nagyobb mérethez!

Továbbá arról is szólnak a pletykák, hogy nem CF kártyafoglalattal fognak rendelkezni az új készülékek, hanem Memory Stick Pro Duo támogatottságot fognak élvezni és új akkumulátortípust is bemutatnak.

Mindkét lépés ésszerűnek tűnik a Sony részéről, hiszen a készülékek inkább az új felhasználókat célozzák meg, tehát számukra nem nagy érvágás a CF foglalat elhagyása és a Sonynak sem ártana fellendíteni a Memory Stick eladásokat, mert biztos rohad rajtuk 😀

Hozzászólás