Nikon D5000 teszt [D5000 vs 500D?]

Nikon D5000

A fényképezés öbléből sodorta idáig a víz ezt a tesztet a Nikon D5000-ről.

Linket itt találtok hozzá és az értékelés lejjebb található, melyet ajánlunk MINDENKINEK, aki Nikon D5000 és Canon EOS 500D között vacillál.

Értékelés

Mindent egybevéve, nagyon ajánlott készülék a Nikon D5000 bárkinek, aki sok funkcióval felvértezett DSLR készüléket keres a belépő árkategóriában. A piacon lévő széles kínálat szinte mindent lefed – némelyik készülék több funkcióval rendelkezik a többinél, némelyik olcsóbb a többinél. A képminőség, melyet a D5000 nyújt még a drágább készülékeket is megszégyenítheti, és ha lejjebb adja az ember az igényeit akkor egy hatalmas lehetőséget szalaszt el, melyet a D5000 kínál.

A videó funkció, ami a D5000-ben helyet kapott közel van a tökéleteshez, amit eddig DSLR készülékben láthattunk. A kihajtható LCD kijelző hihetetlen segítség tud lenni a videók felvételezésekor. A fileformátummal könnyű dolgozni és a 24p felvételi mód egyszerűen elképesztő.

Ha a Nikon D5000-ret össze akarjuk hasonlítani a Canon 500D-vel, akkor nehéz dolgunk lesz kiválasztani a győztest kettejük közül. Ezek a fényképezőgépek annyire megegyeznek minőségi kérdésekben és funkciókban, hogy muszáj az alapján dönteni, hogy személy szerint kinek melyik esik jobban kézre. Bármelyiket is válassza az ember, nem hibázhat.

Hozzászólás