Pentax Optio E70 teszt

Pentax Optio e70

Pentax Optio e70

A DCR dobta be a Pentax Optio E70 tesztjét és hát szegényt megcsócsálták és kiköpték. Azért ennyire nem rossz, mint ahogy mi fogalmazunk, de nem egy messiás, kezdőknek viszont teljesen jó lehet. Link itt, értékelés lent.

Értékelés

A végszó annyi, hogy a Pentax Optio E70 igencsak lassúcska. A képminőség megfelelő egy kezdő számára, de a fotózással komolyabb kapcsolatot ápoló felhasználók nem lesznek elragadtatva tőle, mert igen lassan készíti el a képeket egymás után.

A lassúság mellett az Optio E70 nem is kínál túl sok mindent, de az árához képest kb ez várható. A Pentax versenytársai mégis több lehetőséget kínálnak ilyen kategóriában némileg olcsóbban/drágábban is, például nagyobb zoomot, jobb képminőséget esetleg manuális vezérlést.

Az Optio E70 egy egyszerű, automata digitális fényképezőgép. Az előbbiekben említett “cukiság faktor” lehet még egy kis előny, de teljességgel figyelmen kívül is hagyható. Jó viszonyok között tényleg lehet jó képeket készíteni vele, de számunkra nem teljesített annyira jól a készülék, hogy feltétel nélkül ajánljuk mindenkinek.

Hozzászólás