Nikon D700x (D800?) + Canon 1D mk4 + Pentax belépő modell + Új Sony DSLR-ek = 2009.09 [Woohoo]

1d_happy_crowd[1]

Egy spanyol fórumbejegyzés nyomán indult el az újabb lavina – minden a címben szereplő jósággal. A google fordítást itt találjátok, de hogy egyetlen kattintást se kelljen erőltetni, itt van nektek magyarul is:

A neves francia újság, a Réponses Photo szeptemberi száma megjelent már az újságárusoknál és az alábbi bejelentéseket tartalmazza:

  • A Nikon D700x (vagy D800) az lesz a D3x-nak, ami a D700 a D3-nak. /ebben nincs nagy újdonság/
  • A Canon lecseréli az 1D mark III-at, bejelentve Augusztus 25-én
  • A Pentax új belépő kategóriás modellel jelentkezik
  • 3 készülék a Sonytól: “Két ikertestvér, melyek kitöltik a tátongó teret a középkategóriában és egy nagy testvér, ami Fullframe rajongók táborát fogja kielégíteni a kategórián belül elképesztően alacsony árával”, bejelentve Augusztus 27.én és az októberi számban jön a részletes teszt.

Nos ezek szerint elég sok nagyágyú fog durrogni az elkövetkezendő hetekben-hónapokban úgyhogy mindenki megtalálja a saját kis gyöngyszemét, mi kíváncsian várjuk a Sony gépeket (bár az A850-et már “kicsontoztuk”), mert a belépő Alpha modellek csalódást okoztak. Továbbá a Pentax új gépe is tartogathat meglepetéseket, a Canon és Nikon modelljei miatt meg már eddig is tűkön ültünk.

Hozzászólás