Archive for 2009 09 15

Nikon verzió a Leica X1-ből?

nikon-x1[1]_fotoful.hu

A Leica szingapúri X1 és M9 bemutatója alkalmával Sunil Kaul, a Leica Camera AG regionális vezetője kikotyogta, hogy a Leica X1 APS-C méretű képérzékelőt használ, melyet a Sony gyárt és a legizgalmasabb az egészben az, hogy hozzátette:

Ez az érzékelő fog szolgálatot teljesíteni a Nikon közeljövőben megjelenő fényképezőgépeiben is, amikről azonban nem beszélhet.

olvasásának folytatása

Leica bemutató Ginzában



A lényeg itt található még sok szép képpel japán-angol fordításban. Lentebb meg egy-két direkt link a Leica termékoldalakhoz.

Canon EOS 7D teszt

_MG_8992-2[1]_canon_eos_7d_fotoful.hu

A Naturfocus is kedveskedik nekünk némi Canon EOS 7D hírrel, vagyis teszttel és kifejezetten elégedettek voltak vele. Sok-sok mintakép és videó, erre tessék.

Panasonic Lumix DMC-FZ38 teszt #4

camera-front-angled[1]_fotoful.hu

Még egy teszt a Panasonic ultrazoom készülékéről a Panasonic Lumix DMC-FZ38-ről (FZ35 – Amerikában ez a típusnév), melyről erősen megoszlanak a vélemények az fejlesztések terén.

Canon Digital Ixus 120 IS teszt

IXUS-120_Range-Shot[1]_fotoful.hu

Ismét Ausztrália, ismét Canon, ismét 120, azonban ezúttal PowerShot helyett Ixus készülék van a terítéken – Canon Digital IXUS 120 IS teszt. Link itt, értékelés lent.

olvasásának folytatása

Canon PowerShot SX120 IS teszt

PowerShot-SX120_front[1]_fotoful.huKedvenc ausztrál tesztoldalunktól érkezett egy Canon PowerShot SX120 IS teszt, világmegváltó újítás nincs a készülékben, ahogy azt már eddig is tudtuk – részletes teszt itt, értékelés pedig lent.

olvasásának folytatása

Új Sony 34.8 megapixeles Super Had CCD II

sony_had2_ccd_fotoful.hu

Íme a jövendőbeli Sony Alpha DSLR-A1000 lelke. olvasásának folytatása

Leica X1 promófotók

Köszönjük Gábornak a fáradozását, hogy kitaposta a Leica X1 promó pdf lelkét is a képekért, tessék nézegetni őket. A minőségük sajnos olyan amilyen, de megéri csekkolni mivel kecsegtet a Leica X1 (és némi utómunka) – kattintásra megnőnek.

Plusz várunk emailben mindenféle észrevételt, hírt, ötletet vagy bármit, ami eszetekbe jut az oldallal kapcsolatban.

X1_Brochure_en07_fotoful.hu

X1_Brochure_en08_fotoful.hu

olvasásának folytatása

Sony Alpha A230 teszt

sony_a230_17_fotoful.hu

Semmi jelentősebb változás, kivéve a kevésbé használhatóbb design.” Ezzel igazából össze is lehetne foglalni az egész tesztet, aki tervezi belépő kategóriás Sony DSLR vásárlását, azoknak ajánljuk inkább az A200-at. Link itt, értékelés lent.

olvasásának folytatása

Canon hírmorzsa

Csak egy rövid hír, ami annyi, hogy a Canon Canada újabb adag Rebel XS (EOS 1000D) készüléket kapott és adják tovább a kiskereskedéseknek. Egyelőre semmi új hír az utánpótlásról, holott már korábban is vártuk.