Archive for 2009 09 17

Pentax K-x bemutatóvideók

Nem akarjuk a mai napot egy ilyen lesújtó teszttel zárni, mint az Olympus FE-3010, úgyhogy adunk nektek némi nézelődni valót, két Pentax K-x videó – nem sok, de jön még több is az elkövetkezendő pár napban az tuti.

olvasásának folytatása

Olympus FE-3010 teszt

olympus-fe3010-intro_fotoful.hu

Még mindig kompakt tesztek és akkor Olympus FE-3010. Az értékelésben 3:7 az arány a negatívumok javára, de azért itt el lehet olvasni az egész tesztet is.

Interjú Stephan Daniellel [Leica]

leicalogo

Peter Karbe után Stephan Danielt is kameravégre kapták a LL készítői, ezúttal egy közel 70 perces interjút hallhattok/láthattok a Leica egyik termékmanagerével. Kattintsatok.

Nikon Coolpix S620 teszt

nikon-s620-800_fotoful.hu

Szürkül az idő, szürkülnek a hírek – íme még egy teszt Steve bácsitól: Nikon Coolpix S620. Az átlagos Nikon kompoktok közül egy újabb átlagos képességekkel rendelkező készülék. Túl sokat nem kell várni tőle – itt a teszt.

Olympus Zuiko Digital 14-42mm f/3.5-5.6 ED obiteszt

lens_14-42_olympus-fotoful.hu

Ritkán közlünk kitobjektív teszteket, de ezt azért érdemes átlapozni, hiszen rendkívül jó minőséget kapunk a legtöbb kitobjektívhez képest. Itt a teszt, lent az értékelés.

Értékelés

Optical Quality:
Mechanical Quality:
Price/Performance:

Színezd ki a saját Pentax K-x gépedet! [Japán…]

pentax_k-x_fotoful.hu

Itt a lehetőség, hogy kiéljed legperverzebb művészvágyaid – színezd ki a saját Pentax K-x gépedet, aztán meg is lehet rendelni és a szines objektívek is úton vannak…

Samsung PL60 teszt

samsung-pl60-p-800_fotoful.hu

Visza a kompakt készülékek tesztjeinek mezejére: Samsung PL60 teszt a Steve’s Digicamtől. Rettentően elégedett volt a géppel Steve bácsi, a vetélytársakat megszégyenítő képminőséggel és az egészen ISO800-ig elviselhető zajjal kivételesen jó vételnek véli a Samsung PL60-at, a teljes tesztet mintaképekkel itt találjátok.

Pentax K-x bemutató

pentax_kx_preview_fotoful.hu

A PGB lőtt néhány képet az új K-x modellről a bemutató alkalmával és firkantottak pár sort is, erre lehet nézelődni.

Pentax Optio M85 bejelentés

pentax_optio_m85_fotoful.hu

Szegény kis Pentax Optio M85, nem kavar fel sok állóvizet. Hiába passzíroztak bele HD videofelvételt, a 15 fps inkább nevetésre (sírásra) ad okot, mintsem örömre – lentebb a lényegesebb specifikációk és egy kép a hátoldalról.

olvasásának folytatása

Az új Pentax K-x! 12.4 megapixel 720p videóval [Piroska]

pentax-kx-red-rm-eng[2]_fotoful.hu

fea_img01[1]_fotoful.hu

Na hát most fordulunk le a székről, itt a világ vége. Na mindegy a lényeg, hogy él még a Pentax és virul, ennek példája a képeken látható Pentax K-x, lejjebb találjátok a specifikációkat és sajtóbejelentést.

top_image_k-x[1]_fotoful.hu

olvasásának folytatása