Archive for 2009 09 30

Pentax K-7 teszt

camera-front-angled_fotoful.hu

Régen csiripeltünk már a Pentax K-7-ről. A nap végére íme egy friss Pentax K-7 teszt a DCResource-től. olvasásának folytatása

Canon Digital IXUS 120 IS teszt

canon-sd940-intro_fotoful.hu

Canon Digital IXUS 120 IS teszt pottyant az ölünkbe. Összességében jó véleménnyel voltak róla, ha a jó képminőséget és az egyszerű kezelhetőségeket vesszük fő szempontnak. Link a teszthez itt, értékelés lent.

olvasásának folytatása

Canon EOS 7D mini-teszt

canon_eos_7d_miniteszt_fotoful.hu

A canonrumors is a kezei közé kaparintott egy Canon EOS 7D-t, és össze is ollózott egy szép kis mini-tesztet. olvasásának folytatása

Canon EOS 1Ds Mark III teszt

jn_01-canon-1ds-mark-iii-front-500x484_fotoful.hu

Jól bejáratott, ismert játékossal állunk szemben ezúttal. Kimerítő tesztet olvashattok a Canon EOS 1Ds Mark III készülékről, ha ide kattintotok – természetesen a végén a vélemény meglehetősen pozitív, ahogy azt elvárnánk ebben az árkatgóriában bármelyik modelltől.

Nem elég apró a 17mm-es Pancake? [Carl Zeiss]

v17_1

Olympus E-P1 + Carl Zeiss Jena Tessar 20mm f2.7

olvasásának folytatása

A Fuji és a M4/3 [és 4/3]

FujifilmLogoLarge_fotoful.hu

A legújabb hírek szerint nem kacsa a Fuji Micro 4/3 próbálkozása, továbbá készülni fog(nak) még sima 4/3 szabványú Fujifilm készülékek a közeljövőben. Mindkét infomáció forrása kiemelten magas megbízhatósággal rendelkezik a 43rumors szerint, tehát valószínűleg nem a kisujjukból szopták ki az információkat.

Pentax K-x mintaképek

pentax-kx-red-rm-eng[2]_fotoful.hu

Az alábbi linken találhattok néhány mintaképet, melyet az új kis Pentax-szal, a Pentax K-x modellel lövöldöztek, található a pakkban magas (1600-800) ISO-val készült kép is.

Flickr galéria

olvasásának folytatása