Archive for 2009 10 01

Pentax smc P-FA 77 mm f/1.8 limited obiteszt

A lenstipnek köszönhetően jut még mára egy Pentax smc P-FA 77mm f/1.8 objektív teszt, amely egy igen érdekes objektív, a részletekbe nem megyünk bele, de a lényeget ezen a linken találjátok.

Canon EOS 1D Mark IV [Októberben?]

canon_logo[1]

Na hát ha a Nikon Októberben akarja bemutatni a D3s-t akkor most a Canon is kútba ugrik vajon utána? Mondjuk nem kizárt, hisz szüksége is lenne rá, hogy az elmúlt 2 évben Canont elhagyó profi fotósok visszafordítsák a fejüket a Canonhoz.

A shots.ft nevű francia oldal közöl olyan információkat, melyek állítólag nagyon megbízható forrásokból származnak, amelyek szerint Októberben, szintén a párizsi bemutató alkalmával fogunk találkozni a Canon nagyágyújával is.

olvasásának folytatása

Október 15, Párizs, Nikon [D3s?]

nikon%20logo[1]

Ahogy korábban említettük, több forrás is Október 15-öt jósolja a Nikon D3s megjelenésére, és a Nikon Franciaország bejelentette, hogy a Paris Expo alatt (innen letölthető pdf formátumban a program menetrendje) szeretnének tartani egy “Présentation nouveau reflex“-et.

olvasásának folytatása

DiGiC V [Canon EOS 1D Mark IV]

canon_logo[1]

Arról még továbbra sincs biztos információ, hogy mikor jelenik meg a készülék (a legtöbb forrás Októbert vagy Februárt jelöli meg), de a megszokott forrásokból származik a hír, hogy a DiGiC V processzor bemutatkozása az űj készülékben lesz esedékes. olvasásának folytatása

Panasonic Lumix DMC-FZ38 teszt [magyarul]

DMC-FZ38_tophood_800d_fotoful.hu

A pixinfó végre a rendes bolti verziót is körbefuttatta a pályán, így kerek, teljes teszttel szolgálhatunk a Panasonic Lumix DMC-FZ38 modellről. Link itt, értékelés lent.

Nyári exkluzív előzetesünk után végre egy bolti példányt sikerült hosszabb időre vallatóra fognunk, így most végre elkészülhetett az akkor megígért részletesebb teszt. Ja igen, a címből bizonyára kiderült, hogy a Panasonic új Lumix DMC-FZ38 modelljéről, a kompakt széria legfrissebb zoom, szolgáltatás és videó bajnokáról van szó.

olvasásának folytatása