Archive for 2009 10 02

Street Photography

cw_vimeo1

Egy remek, közel háromnegyed órás dokumentumfilmet tennénk közre ezúttal (három részre, 15-15-10 perces videókra lett felosztva) Chris Weeksnek köszönhetően.

olvasásának folytatása

Sony Alpha DSLR-A730

sony_alpha-reflected[1]

Nem az első alkalom, hogy előkerül a Sony Alpha A730 neve itt-ott, egyszer már mi is írtunk róla, de egyre jobban kezd körvonalazódni a készülék végeleges formája, azonban gyanús, hogy egyetlen kép sem érkezett még magáról a készülékről. Lentebb találhatjátok az aktuális specifikációs táblázatot.

olvasásának folytatása

Nyereményjáték!

nyeremeny_nagy

Örömmel jelentjük be, hogy a FotóFül túl van az 1000. poszton és a 100,000 látogatón is, és hogy lássátok velünk lehet beszélni, értünk a szép szóból: Íme a nyereményjátékunk első fordulója!

olvasásának folytatása

Malajziai Nikon Show

nikon-show-Malaysia[1]

Nahát, milyen ismerős dátumok ezek a képen. Egyre valószínűbb a Nikon D3s Október 15-ei bemutatója. A képre kattintva máris a malajziai bemutató weboldalán találjátok magatokat.

Update:

olvasásának folytatása

Nikon AF-S 100-500mm f/4-5.6 IF-ED VR?

nikon%20logo[1]

Ha már a Canon esetleges új objektívéről ejtettünk szót, nem maradhat ki a Nikon újdonsága, a címben szereplő AF-S 100-500mm f/4-5.6 IF-ED VR sem.

olvasásának folytatása

Canon 24-105mm F/4L IS obicsere?

canon_logo[1]

Új forrás jelzi, hogy várható a Canon 24-105 F/4 L IS objektív utód érkezése a közeljövőben, tágabb gyújtótávval és az új Hibrid képstabilizáló rendszer fog dolgozni benne. Az email szerzője állítja, hogy látta is az objektívet, de tudjuk, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar. Várunk.

Leica X1 elő-teszt

leica_x1[1]_fotoful.hu

Tovább kényeztetjük a Leica fanokat egy Leica X1 elő-teszttel, ami igaz, hogy nem is teljes teszt és se nem magyar, se nem angol, de azért a google translate besegít egy kicsit. Kattintsatok ide a cikkért.

Leica S2 elő-teszt

leica_s2__fotoful.hu

Bizony, megint péntek van és tartjuk magunkat a szólásunkhoz, ha péntek, akkor Leica.

olvasásának folytatása