Nyereményjáték!

nyeremeny_nagy

Örömmel jelentjük be, hogy a FotóFül túl van az 1000. poszton és a 100,000 látogatón is, és hogy lássátok velünk lehet beszélni, értünk a szép szóból: Íme a nyereményjátékunk első fordulója!

Ahogy már többen jeleztétek a flickr-es fórumunkban is, lenne igény tematikus pályázatra akár tárgyi nyereménnyel is. Reméljük sokan éltek a lehetőséggel!
Amennyiben elegendő pályázó vesz részt az első fordulóban, annál nagyobb az esélye, hogy lesz folytatása a nyereményjátéknak még több, még jobb nyereményekkel, tehát mi is kérnénk tőletek egy kis segítséget:

Szóljatok ismerőseiteknek, akik szeretnek fényképezni, regisztráljanak flickr-re (amennyiben már fent vannak értelemszerűen ez már nem szükséges) és lépjenek be a groupunkba!

A group elérhetősége http://www.flickr.com/groups/fotoful/

Természetesen minden jelenlegi tagot is örömmel látunk a nyereményjátékban és szeretnénk buzdítani mindenkit, aki már tag, hogy éljen a lehetőséggel, hiszen csupán azt kell csinálni amit eddig is, csak most már nyerni is lehet! 🙂

A hétvégén rágyúrúnk és megpróbáljuk kitalálni, hogy poolon belül, hogyan tudunk létre hozni al-poolt vagy mit, és egyáltalán lehetséges-e ez, viszont aki esetleg jártas ebben ne restelljen írni nekünk – de hiú ábránd, hogy ezzel ki lehet érdemelni bármiféle előnyt a nyereményjátékban! 😀

A nevezett kép tagjei közé szúrjátok be, hogy “fotofül_ősz” természetesen idézőjelek nélkül.

A hét képe játék továbbra is megmarad, semmi pánik – köszönjük az eddigi képeket oda is és továbbra is várunk minden új képet!

Ja és mit lehet nyerni? Igyekeztünk olyan nyereménnyel előállni, ami bárkinek hasznos lehet, így esett a választásunk a Lenspen objektív tisztító ecsetre, amelyről lentebb láthattok egy rövid kis bemutató videót, ellenben a lerakódott port, összemaszatolt objektívet szerintünk senkinek sem kell bemutatni… 🙂

lenspen_original_fotoful.hu

És akkor néhány szó a pályázatról:

Az első forduló témája meglehetősen egyszerű, így aztán aki nem vesz részt egy ilyen könnyű pályázaton, az magára vessen! 🙂

Az októberi pályázat témája: Ősz

  • A nyereményjáték havi rendszerességgel kerül megrendezésre.
  • Minden pályázó havi 1 képpel vehet részt a játékban.
  • A játéknak havonta új témát adunk, és csak a témával kapcsolatos képeket tudjuk értékelni.
  • A fényképezés örömét szeretnénk csupán népszerűsíteni, így pályázók megtartják MINDEN jogukat a benevezett képek felett, nem szükséges lemondani róluk, engedély nélkül NEM használjuk fel őket sehol!
  • A képek beküldési határideje minden adott hónap utolsó napja.
  • Amennyiben egy pályázó több felhasználónévvel is jelentkezik a versenyre, az sajnos kizárást von maga után!
  • A FotóFül.hu szerkesztői, illetve hozzátartozóik nem vesznek részt a játékban.

A továbbiakban felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk akár itt kommentben, akár e-mailben!

A nyereményt a Pálvölgyi-Digital Kft.-nek köszönhetjük!

Hozzászólás