Archive for 2009 10 05

Pentax K-7 teszt [Cnet UK]

440x330-k7_front_fotoful.hu

Pentax K-7 teszt Angliából, rövidke két oldalas teszt, és az értékelés is amellett, hogy jó véleménnyel voltak róla kissé negatív hangvételű.

olvasásának folytatása

Olympus E-P1 vs Panasonic Lumix DMC-GF1

400_GF1_E-P1_comparativa_p03[1]

És íme egy sokak által várt összehasonlítás még a mai napra: Olympus E-P1 vs Panasonic Lumix DMC-GF1. Igen hosszú és részletes, a lényeges különbségek és hasonlóságok ki vannak tárgyalva benne, de a végső döntés a felhasználási terület megfontolása és az igények mérlegelése után a felhasználóra marad.

olvasásának folytatása

Olympus E-P1 teszt

intro[1]

Nem mintha egetrengető újdonsággal tudna szolgálni egy új teszt is az Olympus E-P1-ről, de még ezt is leközöljük, az értékelés egész pofás. Ne aggódjatok, hamarosan jönnek az Olympus E-P2-es hírek és tesztek 🙂

olvasásának folytatása

Olympus E-P1 vs Panasonic G1, GH1, GF1 [ISO]

Ismét hasznos kis nézeődnivaló akadt a horogra francia haverjainknál, ISO zaj összecsapás a címben szereplő készülékek között, mindenki eldöntheti magának melyik szimpatikusabb, a lényeg hogy itt találjátok a mintaképeket.

Fujifilm FinePix Real 3D W1 teszt

fuji-3d_w1_fotoful.hu

Érkezett egy teszt a Fuji új 3D-s fényképezőgépről, a Fujifilm Finepix Real 3D W1-ről. Linket itt találtok hozzá, kis értékelést pedig lent.

olvasásának folytatása

Leica vs Canon vs Nikon [50mm f1.4]

Ken Rockwell újra támad és nemsemmi kis összehasonlítást készített. A győztes a Leica M9 lett egy 1964-ben gyártott Leica Summilux 50mm f/1.4 objektívvel.

olvasásának folytatása

1D Mark IV bejelentés [Januárban?…]

canon_logo[1]

A legújabb források, melyek a jobbak közé tartoznak váltig állítják, hogy nem lesz 1D Mark IV Októberben.

Ellenben új dátummal tudnak szolgálni a megjelenésről, ami pedig nem más, mint 2010 Január, annak is a vége.

olvasásának folytatása