Archive for 2009 10 12

Canon Digital IXUS 120 IS teszt

canon_digital_ixus_120_is__fotoful.hu

És kanyarodjunk vissza a jól megszokott világnyelvünkhöz  – Canon Digital IXUS 120 IS teszt angolul. Kissé fanyalognak a végén a funkciói és az ára miatt, azonban a végső eredmény mégiscsak “ajánlott” pozíció 4 csillaggal. Link itt, értékelés lent.

olvasásának folytatása

Photoshop iPhone-ra [Adobe]

photoshop_on_iphone_fotoful.hu

Persze nem az egész Photoshop kerül át iPhone-ra, inkább a photoshop.com online szerkesztőjének az iPhonera csonkított verziójáról lenne itt szó. További információkat és letöltéshez linket itt találtok.

A legújabb Nikon D3s specifikációk

nikon_d3s_news_fotoful.hu

A legújabb infók a nr szerint kicsit lehangolóak, de továbbra is csak pletykákról beszélünk és biztos, hogy az elkövetkező 2 napon belül érkezni fognak még Nikon D3s pletykák, melyek vagy megerősítik vagy megcáfolják ezeket az információkat.

Leica Macro-Elmarit 45mm f/2.8 obiteszt [DMC-GF1]

400_Leica_45mm_f2,8_%20Macro_p01[1]_fotoful.hu

Tovább sodródunk az anti-angol tesztoldalak habjain, íme a spanyol Quesabesde tesztje a címben szereplő Leica Macro-Elmarit 45mm f/2.8 makróobjektívről, melyet a legújabb Panasonic Lumix DMC-GF1 készüléken teszteltek.

olvasásának folytatása

Sony tükörmentes DSLR? [DSC-RX?]

Sony_DSC-RX_fotoful.hu

Amennyiben hihetünk a lentebb látható specifikációs táblázatnak az alábbi lényegesebb specifikációkkal fog rendelkezni a Sony legújabb miniatűr játékszere, amely a jelenlegi Olympus E-P1 és a Panasonic DMC-GF1 ellenfele lehet.

  • 14.2 megapixeles felbontás
  • APS-C méretű Exmor CMOS szenzor (23.5 x 15.6mm)
  • Sony R bajonett
  • 1GB beépített memória, opcionális Memory Stick Pro és SD/SDHC támogatás
  • Max 5 fps sebesség
  • 1920×1080 Fullhd videofelvétel (30 fps)
  • Auto HDR mód
  • Beépített CCD képstabilizáló rendszer
  • olvasásának folytatása

Canon PowerShot SX20 IS teszt

canon-sx20-intro_fotoful.hu

Rendkívül hosszú kis tesztet dobott össze a dpi a Canon PowerShot SX20 IS-ről, minden lényeges dologra kitérnek és nem felejtik el összehasonlítani az SX10 IS-sel. Link a teszthez itt, néhány mintakép itt, az értékelés pedig lent.

olvasásának folytatása

Canon EOS 7D teszt

c7d_slr_fotoful.hu

Folytatjuk az olvashatatlan karakterű tesztek linkelését, ide süssetek. Canon EOS 7D teszt a távoli keletről, de a képek-mintaképek és videók attól még nagyon is nézhetők.