Archive for 2009 10 14

10. flickr top3 [41. hét]

trofea_fotoful.hu

Gratulálunk a nyerteseknek!

Egyúttal köszöntjük is a sok új tagot, szeretnénk minél több képet látni, úgyhogy senki ne szégyellje megosztani a képeit velünk. Továbbra se feledjétek a havi nyereményjátékunkat, ahol az első fordulóban egy objektív tisztítót nyerhettek! Minden pályázót örömmel várunk ;)

A group elérhetősége http://www.flickr.com/groups/fotoful/

  1. Dönci by Fish fotói
    Dönci by Fish fotói.
  2. olvasásának folytatása

Canon EOS 7D teszt

canon_eos_7d_01_fotoful.hu

A Nikon D300s-sel megegyező remek eredményeket tudhat maga mögött a Canon EOS 7D is a PGB tesztjében, melyhez linket itt, értékelést lent találtok.

olvasásának folytatása

Nikon D3s mintavideók

Van már jópár, lehet nézelődni.

olvasásának folytatása

Nikon D3s elő-teszt [IR]

ZYFRONT-LG[1]

Az imaging resource is lecsapott a D3s-re, az ő bemutatójukat itt találjátok.

Új DSLR a Canontól Október 20-án?

50years[1]

Meghívó az ausztráliai ünnepségre, melyen a Canon SLR készülékk 50. évfordulóját ünneplik. A D3s nem váratott magára, a Canonnak is lépnie kellene. Itt láthatjátok nagyban a meghívót.

Nikon D3s sajtóbejelentés és specifikációk [magyarul]

Íme 🙂

A Nikon bemutatta az új D3S -et

A Nikon bejelentette a D3S fényképezőgépet, amellyel a profi fotósok ellenőrzésük alá vonhatják a kiszámíthatatlan helyzeteket, és amely kiterjeszti az akciófotózás lehetőségeit. A széles körben elismert Nikon D3 alapjaira épülő D3S magasabb szintre emeli a gyenge fényben végzett fényképezést, valamint a multimédia videokészítés terén is új kreatív lehetőségeket kínál.

Robert Cristina, a Nikon Europe professzionális termékekért felelős menedzsere a következőket mondta: “„A D3S újraírja a rendkívül kevés fényben végzett fotózás szabályait, és lehetőséget ad arra, hogy a fotósok kihasználják a környezeti fény adta lehetőségeket. A világ profi fotósainak aktív hozzájárulásával a legjobb most még jobb lett.””

Nikon D3s bemutató [magyarul]

D3s_press15_500d_fotoful.hu

A pixinfon már találhattok is egy hosszabb bemutatót a Nikon D3s-ről, ide kattintva el is olvashatjátok.

Nikon D3s bejelentés [Giga-post]

nikon_d3s_fotoful.hu

Nincs több pletyka és mellébeszélés, hivatalosan is bejelentették a Nikon D3s készüléket. Lent találtok csomó linket tesztekhez, specifikációkhoz és mintaképekhez. A nap folyamán várható még néhány link 🙂

olvasásának folytatása