Archive for 2009 12 04

Nyereményjáték: 3. forduló!

Nem húzzuk tovább, tessék felrakni töltőre az akkumulátorokat, törölni a memóriakártyákat és készülni a következő nyereményjátékunkra! 🙂

A harmadik forduló témája:
olvasásának folytatása

Panasonic Lumix DMC-GF1 teszt [vs Olympus E-P1 vs Canon G11]

Képminőségben közel azonos a két készülék (GF1 és E-P1), ami nem meglepő, ellenben videófelvétel szempontjából a GF1 AVCHD Lite módban jócskán felülmúlja az E-P1 teljesítményét. Felhasználás szempontjából a GF1 AF rendszere gyorsabb és a kijelzője is szebb, azonban napos időben kissé nehézkes használni. Az egyik legjelentősebb előnye azonban a GF1-nek az E-P1-el szemben egyértelműen a beépített vaku és összesítve a kettejük csatájából a GF1 kerül ki győztesként.

A teljes tesztet mintaképekkel itt találjátok.

Canon EOS 7D teszt

Ismét tesztet bányásztunk elő nektek, azonban továbbra is szigorúan “csak” olvasnivaló akad, egy bélyegnyi mintaképet se találhattok, de a 4 oldalas tesztet itt találhatják az angolosok.

Röviden az értékelése: Kevés dolgot hiányolnak belőle, viszont ami van azzal nagyjából elégedettek.

Leica S2 ismertető

Ez sem egy kivesézős teszt, inkább egy rövidebb olvasnivaló, de azért kivágjuk magunkat és íme egy kis látnivaló: mintaképek, mégpedig strandröpiző csajok személyében, katt ide értük.

Leica X1 mini-teszt

A Leica hírek igencsak megcsappantak nálunk, úgyhogy pótláskép itt van egy kis Leica X1 mini-teszt és ráadásként egy adag mintakép is, hamarosan újból jelentkezünk egy falat Leicával.

Nikon D3s mintaképek [89 tesztkép]

Az imagingresource közzé tette hosszas nyomogatás után az elkészült stúdió-tesztfotókat, úgyhogy lehet elővenni a nagyítókat és nézelődni.